Live Stream | Webinar | Webcast

Omdat het tijdelijk niet mogelijk is om met groepen bij elkaar te komen, worden veel zakelijke events geannuleerd of uitgesteld. Er zijn echter wel mogelijkheden om online informatie te delen met medewerkers of leveranciers. Wij zijn u graag van dienst met een professionele live uitzending via internet.

Afhankelijk van de maatregelen is het wellicht mogelijk om een combinatie van live en online aan te bieden. De zogenaamde Hybride Events, waarbij een deel van de gasten live aanwezig is en anderen het event online kunnen bijwonen.

Live Stream | Live | Show | Video | Licht | Geluid | Beeld | Opname | Highdisc

Faciliteren, produceren en/of regisseren?

Uw wensen en doelstellingen zijn voor ons een belangrijk uitgangspunt, waarna wij u graag adviseren over de manier van online uitzenden en onze rol daarin: faciliteren, produceren en/of  regisseren. Wij denken graag vanaf het begin met u mee om zo een zo’n mooi mogelijke uitzending te maken.

Uiteraard kunnen wij het hele traject voor u van A tot Z verzorgen, van inlogcode tot statistieken en van techniek tot decor.

Enkele Tips:
-Kies een aansprekende locatie of maak gebruik van de studio’s waarmee wij samenwerken
-herkenbare look-and-feel: uitstraling van uw bedrijf en inhoud in de lijn van eerdere “live” edities
-krachtige inhoud van het programma – hoog tempo – verrassend – afwisselend – niet te lang
-creëren van wow factor door presentaties af te wisselen met filmpjes en beleving

Locatie:
Wat betreft de locatie kunt u denken aan een studio met de benodigde technische faciliteiten en vast of flexibel in te richten decor. Ons advies: doe het in een omgeving die aanspreekt: Bij u op het bedrijf, op het hoofdkantoor of op een locatie die aansluit bij het onderwerp.

Technisch is het mogelijk alle benodigde faciliteiten op deze locaties door ons te laten verzorgen. Bovendien werken we bij externe locaties altijd met een backup stream via het 4G netwerk zodat de live-stream altijd werkend wordt aangeboden.

Techniek & Decor:
Naast advies over de manier van bekijken van de live stream via een streamingsdienst of  Online Event Platform leveren wij ook alle techniek om de live-stream te creëren. Denk hierbij aan de audiotechniek (microfoons, geluidstafel, geluidstechnicus), videotechniek (camera’s, videomixer, preview/autocue, video- en schakeltechnicus) en zeker niet onbelangrijk: de juiste belichting voor de camera’s.

Ook wat setting betreft zijn er tal van mogelijkheden. Een gebruikelijke podiumopstelling zoals bij live-events, een balie, desk of grote statafel met krukken, een informele setting met fauteuils of neem plaatst aan één van onze presentatietafels voor een talkshow met presentator en meerdere sprekers op anderhalve meter afstand. In het achtergronddecor kunnen LED-schermen worden geplaatst ter ondersteuning van de huisstijl van uw bedrijf of met content ter ondersteuning van de boodschap.

Overige mogelijkheden:
Informatieve items vooraf opnemen behoort tot de mogelijkheden en samen met onze partners kunnen wij specifieke content produceren in de vorm van flitsende filmpjes. Daarnaast kunnen wij zorg dragen voor het thuisbezorgen van goodiebags, lunch, diner of borrelpakketten bij de deelnemers.

Nieuw: Studio 1931 XL

Samen met onze partners Congrescentrum 1931, Stagelight en HDRental biedt Highdisc Events u een unieke all-in studio met 3 decorsettings in één ruimte te ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie bekijk onze pagina: Locaties & Studios