U bevindt zich hier Licht – Geluid – Beeld

Algemeen

Het succes van uw activiteit wordt mede bepaald door het juiste licht, geluid en/of beeld.

Het doel van uw activiteit en uw wensen vormen voor Highdisc Events de basis voor de technische realisatie ervan. Al vanaf het begintraject denken wij graag met u mee en nemen u alle zorg uit handen.

Verzorging

Highdisc Events verzorgt al 20 jaar licht-, geluids- en beeldtechniek voor bijna iedere gelegenheid zoals (product-)presentaties, beurzen, congressen, openingen, modeshows, (theater-)voorstellingen, concerten en personeelsfeesten.

Samen met u realiseren wij een compleet technisch plan en onze ervaren medewerkers zorgen voor een perfecte uitvoering ervan. Highdisc Events werkt met betrouwbare apparatuur, grotendeels uit eigen magazijn, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Verhuur

Highdisc Events verhuurt aan particulieren, verenigingen en bedrijven de benodigde materialen op afhaalbasis of met transport. Indien gewenst installeren wij de materialen en geven u instructies voor bediening van de apparatuur.

Verkoop

Wanneer u overweegt apparatuur aan te schaffen, kunt u bij Highdisc Events rekenen op het juiste advies. Door ons eigen gebruik kopen wij rechtstreeks in bij de importeurs en leveren daardoor tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan Highdisc Events uw systeem zo afleveren dat u eenvoudig extra materialen kunt inhuren voor specifieke toepassingen. Voor onderhoud en reparaties staat onze technische dienst altijd voor u klaar.