Technische Realisatie

Highdisc Events verzorgt al 20 jaar licht-, geluids- en beeldtechniek voor bijna iedere gelegenheid zoals (product-)presentaties, beurzen, congressen, openingen, modeshows, (theater-)voorstellingen, concerten en personeelsfeesten.

Uw wensen, budget en doelstellingen vormen voor ons de basis van het complete technische plan.

Highdisc Events gaat verder dan alleen de verzorging van licht-, geluids- en beeldtechniek. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de verzorging van podia, showtrappen, catwalks, aggregaten, stroomverdeling, ‘layher torens’ voor volgspots en ‘line-arrays’, noodverlichting en vluchtwegsignalering.

Ook de aankleding en decoratie hiervan en de verdere inrichting van uw locatie verzorgen wij graag voor u!

Highdisc Events werkt met betrouwbare apparatuur, grotendeels uit eigen magazijn, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze technici verstaan hun vak als geen ander.

Bij grote producties met gecompliceerde vraagstukken werken wij nauw samen met een netwerk van vaste en betrouwbare toeleveranciers en technici.  Hierdoor beschikken wij altijd over de juiste materialen en de benodigde kennis en ervaring om uw opdracht perfect te realiseren. Uiteraard is Highdisc Events het aanspreekpunt en neemt u alle zorg uit handen!

Bekijk de pagina’s in het linker menu voor meer informatie over specifieke onderwerpen zoals AudioVisuele dienstverlening, sfeerverlichting en live streams. In het fotoboek vindt u impressies van onze mogelijkheden.

Zelf licht, geluid of video apparatuur huren? Bezoek onze online showroom op hdrental.nl!