U bevindt zich hier Organisatie & RealisatieLocaties

De Poort van Heusden (Land van Ooit)

27_AvdA20090313_0296Graag nemen wij u mee naar een wel heel bijzondere locatie midden in het Hart van Brabant, De Poort van Heusden. Bij veel kleine bazen beter bekent als het Land van Ooit, dat eind 2007 haar poorten voorgoed moest sluiten.

Gelukkig hebben wij de sleutels in ons bezit gekregen en wij bieden u een prachtig landgoed aan met maarliefst 3 locaties, de Koningssael, het Roze Kasteel en het Manegetheater, voor bijvoorbeeld diners, bruiloften, congressen en personeelsfeesten.

Op het landgoed bevinden zich naast diverse waterpartijen en een uitgestrekt bosgebied een groot evenemententerrein en voldoende gratis parkeerplaatsen.

De Poort van Heusden is een locatie die geschikt is voor gezelschappen vanaf 25 tot 6.000 personen. Zie voor een impressie de foto’s in het fotoboek.

Chalet Fontaine

28_Chalet_Fontaine1In Kaatsheuvel vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. Deze oorspronkelijke doktersvilla, gebouwd omstreeks 1900, is bijna 90 jaar later omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Een authentiek pand met een eigentijds interieur.

De villa van Chalet Fontaine heeft een sfeervolle en romantische uitstraling. Voor diners, recepties of feesten kunt u bij Chalet Fontaine uw gasten op bijzondere wijze ontvangen. Zelfs elkaar het JA-woord geven in Chalet Fontaine behoort tot de mogelijkheden.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Chalet Fontaine de perfecte evenementenlocatie! Zeer centraal gelegen tussen Tilburg, Breda en Den Bosch en toch omgeven door een oase van rust en natuur. U kunt met uw organisatie in Chalet Fontaine terecht voor borrels, presentaties, recepties, kookworkshops, vergaderingen, diners en personeelsfeesten.

Met twee zalen voorzien van alle faciliteiten, het uiterst sfeervolle tuinchalet en een groots buitenterrein is Chalet Fontaine geschikt voor haast iedere feestelijke aangelegenheid van 20 tot 1000 personen.

Highdisc Events beveelt Chalet Fontaine onder andere aan vanwege haar uitgebreide en smaakvolle culinaire programma en de gastvrijheid van haar medewerkers. Bovendien biedt Chalet Fontaine u een prima prijs-kwaliteitverhouding.