Geslaagd Project voor Libéma’s Indoor Brabant The Dutch Masters

Wij mogen weer een recente project delen! En dit keer voor Libéma.

In samenwerking met Indoor Brabant hebben we de inrichting en decoratie van de speciaalbier bar verzorgd tijdens The Dutch Masters in de Brabanthallen Den Bosch.

Indoor Brabant, een prestigieus sportevenement in de paardensport, vindt jaarlijks plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

IndoorBrabant 2024

Voor dit evenement hebben we een indrukwekkende bar stelling opgebouwd, volledig in industriële stijl. Maar dat was nog niet alles! We hebben ook gezorgd voor een ruim terras, compleet met zit- en sta-meubilair in de betoverende stijl van een Italiaanse bruiloft, geschikt voor minstens 250 personen.

IndoorBrabant 2024 meubilair

StelligStaal: Een Creatieve Mix van Staal en Hout

Onze keuze voor het creëren van deze unieke sfeer viel op StelligStaal, een creatieve mix van staal en hout met ongekende mogelijkheden voor diverse toepassingen zoals bar- en buffetlijnen, meubilair en decoratie.

Kenmerkend aan deze lijn zijn de robuuste, metaalkleurige stalen frames, voorzien van EcoWood (sloophouten) panelen in verschillende warme bruintinten. Deze unieke combinatie gaf onze bar en terras een onderscheidend en toch uitnodigend karakter.

Meubilair en intrerieur Indoorbrabant 2024

Het StelligStaal Principe

Het StelligStaal systeem is modulair opgebouwd en biedt grote metaalkleurige stalen torens van 72x72cm in twee hoogtes, 280 en 390cm. Deze torens zijn open en kunnen worden aangepast met legplanken en stalen frames, perfect voor het presenteren van een scala aan dranken en hapjes.

Flexibiliteit en Creativiteit

Met dit systeem konden we een breed scala aan opstellingen realiseren, passend bij de wensen van Indoor Brabant. Of het nu ging om het creëren van de perfecte bar, een uitnodigend buffet of een gezellig terras, StelligStaal bood ons de flexibiliteit en creativiteit die nodig was om een onvergetelijke sfeer te creëren.

De Succesvolle Samenwerking

Dit project voor Libéma’s Indoor Brabant The Dutch Masters was een waar genoegen voor ons team bij Highdisc Events. We willen Libéma bedanken voor het vertrouwen in ons vermogen om hun visie tot leven te brengen. Samen hebben we een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor alle bezoekers van dit geweldige sportevenement.

Bent u ook geïnteresseerd in het transformeren van uw evenement met onze creatieve oplossingen? Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw visie werkelijkheid kunnen maken!

Highdisc Events – Uw Partner in Creatieve Evenementoplossingen

StelligStaalBar Indoorbrabant 2024