U bevindt zich hier Meubilair & BarsPresentatietafel

Presentatietafel

Grote presentatietafel voor (online) talkshow, livestream of podiumsetting geïnspireerd op de DWDD tafel die ook gebruikt werd in het televisieprogramma ”De Wereld Draait Door”. Onze klassieke conferentietafel in zwart met rode driehoek en 42” tv-scherm is inmiddels ook verkrijgbaar met witte tafelbladen en punt van sloophout in diverse warme bruintinten. Bij de houten variant is het LED-scherm optioneel en leverbaar tot 55”.

Deze forumtafel biedt plaats aan 7 personen (1 presentator / host en 6 gasten). Bij 1,5 meter afstand onderling is de tafel geschikt voor maximaal 5 personen. De punt van de tafel is optioneel te wrappen in een kleur naar keuze en kan worden voorzien van uw logo en / of bedrijfsnaam. De afmeting van de tafel is 292x279x80 cm (LxBxH).

Indien gewenst verzorgen wij graag de bijbehorende AudioVisuele techniek. Onze ervaren technici zorgen voor het juiste licht, geluid en beeld en zijn bekend met livestream uitzendingen. Voor een compleet decor met pakkende aankleding, presentatiedesks, een informelere setting met fauteuils of een grote statafel met krukken kunt u contact met ons opnemen.

IMGP7031
JMB_Update (9)

Diverse mogelijkheden