U bevindt zich hier Organisatie & Realisatie

Algemeen

24_Catering_3_KLEINHighdisc Events is een echte totaalleverancier voor ieder feest, partij of evenement. Vanuit onze eigen magazijnen leveren wij u techniek, entertainment en inrichting & decoratie. Vanuit deze brede basis is het voor ons een kleine stap naar de totale organisatie van uw evenement.

Highdisc Events levert niet alleen aan eindgebruikers zoals particulieren en bedrijven, maar ook aan cateraars, diverse (feest-)locaties, organisatiebureaus en branchegenoten zoals tentenleveranciers. Hierdoor hebben wij een fantastisch netwerk opgebouwd binnen de evenementenbranche en samen met onze partners kunnen wij u alle zorg uit handen nemen omtrent de organisatie en realisatie van uw feestelijke aangelegenheid.

Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden van de verschillende toeleveranciers op elkaar worden afgestemd en niets aan het toeval zal worden overgelaten. Uiteraard mag u ervan uitgaan dat onze leveranciers voor dezelfde kwaliteit en service staan als onze eigen afdelingen. Doordat wij werken met een vaste groep bedrijven is er een samenwerking ontstaan waar u als opdrachtgever de voordelen van zult merken: een groot team van professionals in de evenementenbranche.