DJ’s & Disco’s32_Classic_Disco_XL_1_

Met de verzorging van muziek werd jaren geleden al de basis gelegd voor het huidige Highdisc Events. Met maar liefst 15 verschillende sets vormen de exclusieve disco’s van Highdisc Events nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Onze jarenlange ervaring met betrekking tot de verzorging van disco’s heeft geleid tot uitgebreide mogelijkheden. De DJ is natuurlijk één van de belangrijkste factoren voor het slagen van uw feestelijke aangelegenheid. Daarnaast zijn wij van mening dat de kwaliteit van licht- en geluidsapparatuur en de uitstraling van de disco eveneens van zeer groot belang zijn. Daarom werken wij enkel met betrouwbare apparatuur en besteden wij veel aandacht aan de uitstraling van onze verschillende (thema-)disco’s.

DJ’s

Onze eigen DJ’s hebben als doel de beste muziek te draaien, waarbij uw wensen en die van uw gasten het uitgangspunt vormen. DJ’s en technici van Highdisc Events hebben ruime ervaring in de begeleiding en ondersteuning van artiesten, bands en entertainers: ze weten zich aan te passen aan het programma. Met bruidsparen maken wij doorgaans een afspraak bij ons op kantoor zodat wij nader in kunnen gaan op uw (muzikale) wensen en onze mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een DJ die, naast het draaien van de allerbeste hits, ook uw gasten vermaakt, laat u dan informeren over Henny’s Discospektakel, een avondvullend programma met entertainer, DJ en eventueel een lichttechnicus.

Voor een programma met DJ in combinatie met een live-muzikant, bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist en/of zangeres, mag u altijd even contact met ons opnemen.

De inzet van een (landelijk) bekende DJ of zelf een DJ boeken in combinatie met één van onze configuraties behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.