AudioVisueel: Geluid & Beeld

Helder geluid dat niet te hard of te zacht staat, verstaanbare sprekers en muziek onder een video die je beleeft!

Audiovisuele dienstverlening gaat verder dan het huren van apparatuur. Daarbij gaat het om de mix van kwalitatief goed materiaal en de juiste mensen achter de knoppen. En omdat het goed moet zijn!

Onze technici hebben veel ervaring met bedrijfspresentaties en plenaire sessies. Zij zorgen voor een optimale verstaanbaarheid van uw sprekers en voor de juiste instarts van slides en filmpjes. Wij passen het geluidssysteem aan de ruimte en het aantal gasten aan. En we zorgen voor de juiste kijkhoek op de schermen. Als u wil, leveren wij ook de stoelen, het podium en het decor en plaatsen deze volgens tekening.

Het faciliteren van de juiste materialen voor het uitzenden van uw presentatie sluit daarbij naadloos aan. Bekijk voor meer informatie de pagina Livestream | Webinar | Webcast

Losse Verhuur

Bij Highdisc Events kunt u een eenvoudige geluidsinstallatie huren voor achtergrondmuziek en spraak. Of huur één van onze LED TV schermen of beamers om uw boodschap te visualiseren.

Daarnaast verzorgen wij de op- en afbouw van audioapparatuur voor presentaties, beurzen, voorstellingen, en optredens van DJ’s, entertainment, artiesten en bands.

Krachtige beamers, grote projectieschermen, camera’s, videomixers, videoregie, LED TV schermen op statieven of sokkels en LED-schermen voor binnen en buiten, u kunt het huren bij Highdisc Events.

En neem gerust een kijkje op www.allesvoorjouwevent.nl. Hier vindt u een deel van het assortiment wat op afhaalbasis te huur is. Bezorgen en retourhalen behoort tot de mogelijkheden en op- en afbouw en bediening doen we graag.

Assortiment