U bevindt zich hier Organisatie & RealisatieTenten

Tenten & Paviljoens

16_P9150379_28_hoek_pagode_nevada_te_vughtTenten zijn van alle tijden, van vele culturen en dienen vele doelen. Een tent biedt u de mogelijkheid om een feest of evenement te organiseren op uw eigen terrein of biedt extra ruimte wanneer uw locatie niet voldoende capaciteit heeft voor uw gasten. In tegenstelling tot horecagelegenheden en feestzalen kunt u bovendien een tent geheel naar eigen smaak inrichten, waarbij geen enkele entourage onmogelijk hoeft te zijn. Ook daarvoor bent u bij Highdisc Events aan het juiste adres.

Aan de hand van het aantal gasten, de inrichting en de mogelijkheden op het terrein berekenen wij voor u het formaat van de tent, bekijken we samen met u de verschillende mogelijkheden en maken wij voor u een offerte. Indien gewenst nemen wij in deze offerte alle benodigde bijkomende zaken op, zodat u een compleet overzicht heeft van de kosten.

Uit eigen magazijn kunnen wij voor u Inrichting & Decoratie, Licht, Geluid & Beeld, Disco’s of ander Entertainment leveren. Aggregaten, toiletwagens, verwarming (of verkoeling) en/of catering verzorgen wij graag voor u.

Met een tent creëren wij een spectaculaire en toch persoonlijke omgeving waarin sfeer de boventoon voert!

Een greep uit ons assortiment:

– Pagodetent vierkant (25 vierkante meter)
– Pagodetent zeshoek (65 vierkante meter)
– Pagodetent achthoek (137 vierkante meter)
– Aluminium – Constructie Tent (Aluhal) – Verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes (al vanaf slechts 8 meter breed verkrijgbaar!)
– Festival Pagodetent vierkant Snake – zwart tentzeil met groen en fuchsia – (nieuw, 25 vierkante meter)
– Flex-spantenten

Bedoeïenententen

84_Tent_1Een trend op het gebied van tenten is afkomstig uit het eeuwenoude gebruik van bedoeïenententen. De tenten van natuurlijke materialen gaven de bedoeïenen bescherming tegen de extreme koude en hitte van het woestijnklimaat.
Geïnspireerd door het ‘retro bedoeïenenconcept’ en door toepassing van nieuwe technologieën haalt u met onze flex-spantenten de meest uiteenlopende, kleurrijke en eigentijdse constructies in (of eigenlijk naast uw) huis.