U bevindt zich hier Organisatie & RealisatieCatering

Catering

152_Catering002Als totaalleverancier nemen wij u ook graag alle zorg uit handen wat betreft de culinaire invulling van uw feest of evenement. Om de kwaliteit hiervan te waarborgen werken wij hiervoor samen met onze vaste cateraars. Van hapje tot diner, van BBQ of bedrijfsfeest tot openbaar evenement, van duurzaam tot biologisch, voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste cateraar.

Wederom zijn uw wensen en budget het uitgangspunt voor ons culinair voorstel. U ontvangt van ons echter een voorstel met meer dan alleen eten en drinken, ook het personeel bepaalt uiteindelijk de fijne smaak van de culinaire invulling. Wij werken voor ieder feest, partij of evenement met een bekwame partymanager die garandeert dat u en uw gasten niets te kort zullen komen.

Onze cateraars voldoen aan de HACCP-normen. Uiteraard heeft u geen omkijken naar de bijkomende faciliteiten voor de catering. Als geen ander weet Highdisc Events wat onze cateraars nodig hebben aan buffetten, werkruimte, stroom, wateraan – en afvoer etc.