U bevindt zich hier Ons bedrijf

Ons bedrijf

Highdisc Events

Highdisc Events is opgericht op 21 december 2001 en komt voort uit Highdisc Drive-in dat onder die naam als hobby drive-in shows verzorgde op feesten en partijen. Na de complete organisatie van enkele openbare evenementen in Kaatsheuvel werd Highdisc Events benaderd door verenigingen en bedrijven om ook voor hen evenementen te organiseren.

Na de eerste uitbreidingen in het assortiment drive-in shows werd al snel begonnen met de verzorging van Licht en Geluid en later ook Beeld. Voor de complete organisatie van feesten, partijen en evenementen zocht Highdisc Events wederzijdse samenwerkingsverbanden met cateraars, decorateurs, tentenleveranciers en horeca-exploitanten. Een samenwerking die vaak nog steeds voortduurt en geleid heeft tot een diversiteit aan schitterende opdrachten en de verdere groei van Highdisc Events.

Eén van die solide samenwerkingsverbanden is begin 2011 omgezet in de overname van Van Boxtel Exclusive Event Decorations, waardoor Highdisc Events een echte totaalleverancier is geworden op het gebied van feesten, partijen en evenementen.

Highdisc Events levert de volgende diensten en producten:

Inrichting & Decoratie
Sferen & Stijlen
Meubilairlijnen
Luxe Bars
Vloeren – Wanden – Hemels
Podia – Catwalks – Showtrappen
Bloem-, Plant- & Tafeldecoraties
Materiaalverhuur

Licht – Geluid – Beeld
Technische Realisatie
Verlichting
Geluid & Beeld
Verhuur
Verkoop
DJ’s & Disco’s
Special Effects

Disco’s & Entertainment
DJ’s & Disco’s
Entertainmentproducties
Complete Concepten
Bands – Acts – Artiesten
Organisatie & Realisatie

Complete Organisatie
Catering
Tenten
Aggregaten –Verwarming – Toiletwagens
Locaties