Nieuw bij Highdisc Events: SPARXTAR® Vuurwerkfontein van MagicFX

Highdisc Events introduceert een nieuw special effect voor diverse evenementen

Het succes van uw activiteit wordt mede bepaald door het juiste licht, geluid en/of beeld. Bij Highdisc Events begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn we verheugd om ons assortiment uit te breiden met een opwindend nieuw product: de SPARXTAR® Vuurwerkfontein van MagicFX. Dit innovatieve apparaat biedt een veilig en spectaculair alternatief voor traditionele vuurwerkfonteinen, waardoor het perfect is voor een breed scala aan evenementen.

Sparxtar huren

Bij Highdisc Events verzorgen we al 20 jaar licht-, geluids- en beeldtechniek voor bijna iedere gelegenheid. Nu voegen we de SPARXTAR® Vuurwerkfontein toe aan ons verhuuraanbod, waardoor onze klanten een nog grotere diversiteit aan special effects kunnen ervaren. Of het nu gaat om een productpresentatie, een winkelopening, een concert of een personeelsfeest, de Sparkulars voegt gegarandeerd een extra dosis magie toe aan uw evenement.

Kenmerken en voordelen

De SPARXTAR® Vuurwerkfontein is ontworpen om een verbluffend vuurwerkachtig effect te creëren, zonder de noodzaak van een vuurwerkvergunning. Het apparaat maakt gebruik van speciaal poeder dat vonken produceert en een magische sfeer creëert, met een hoogte van 2 tot 5 meter. Met een reactietijd die razendsnel is en een geluidsniveau van slechts 65 dB op 5 meter, zorgt de SPARXTAR® voor een indrukwekkende ervaring zonder overlast.

Veiligheid staat voorop

Bij Highdisc Events staat veiligheid altijd voorop. Daarom is de SPARXTAR® Vuurwerkfontein uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties, waaronder een kantelbeveiliging en een output blokkade detectiesysteem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat veilig kan worden gebruikt op diverse locaties.

Gemakkelijk te bedienen

De SPARXTAR® Vuurwerkfontein is eenvoudig te bedienen via DMX, waardoor u volledige controle heeft over het effect. Met afmetingen van 300 x 318 x 243 mm en een gewicht van 11.7 kg (zonder vulling), is het apparaat compact en draagbaar, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Verkrijgbaar bij Highdisc Events

Bent u op zoek naar een uniek special effect voor uw volgende evenement? Neem dan contact op met Highdisc Events en ontdek de mogelijkheden van de SPARXTAR® Vuurwerkfontein. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te assisteren bij het realiseren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

 

Samen maken we van uw evenement een succes!

Benieuwd geworden naar de Sparxtar?

Of ben je opzoek naar het totaalplaatje?

Neem dan contact met ons op!