Complete Winkelopeningen

Het organiseren van een winkelopening wordt door veel mensen als een leuke bezigheid ervaren en dat is het ook! Een goede organisatie is echter tijdrovend en heeft u echt overal aan gedacht? Vaak is het goed om tijdig een professionele partij in te schakelen zodat het organiseren van uw opening leuk blijft.

In Highdisc Events vindt u zo’n professionele partij die, naast de nodige ervaring in het organiseren van winkelopeningen, de materialen en kennis op het gebied van techniek, entertainment en decoratie grotendeels uit eigen magazijn kan leveren. Met onze vaste partners op het gebied van bijvoorbeeld catering en leveranciers van decoraties werkt u met een team van professionals. Niet alleen in het voortraject, maar ook in de daadwerkelijke uitvoering zult u hiervan de voordelen ervaren.

Special effects spelen een belangrijke rol bij het creëren van een onvergetelijke opening. Wij bieden spectaculaire effecten zoals koud vuurwerk met onze SPARXTAR® Vuurwerkfontein, en indrukwekkende valdoeksystemen om het grote moment te onthullen. Onze verlichting zorgt voor de perfecte ambiance, waardoor uw opening straalt.

Decoratie is essentieel om de juiste sfeer te creëren. Wij verzorgen alles, van een stijlvolle loper en première paaltjes tot prachtige kunststof ballon decoraties, helemaal in de huisstijl van uw merk. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd om een onvergetelijke indruk achter te laten bij uw gasten.

De openingshandeling zelf kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Of u nu kiest voor een drukknop om de opening te onthullen of voor een traditioneel kniplint met schaar, wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details geregeld is. En natuurlijk gebeurt dit allemaal volledig in lijn met de huisstijl van uw bedrijf.

Wanneer u zelf één of meerdere onderdelen wilt organiseren of bijvoorbeeld graag werkt met uw vaste cateraar, dan geven wij u graag de ruimte hierin, en u mag van ons verwachten dat ook dit op elkaar zal worden afgestemd.

Samen met u als opdrachtgever doorlopen wij alle stappen van het organiseren van uw winkelopening. Wij adviseren u over de mogelijkheden en de kosten. Uiteraard bekijken we mogelijke alternatieven en zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor uw opening geregeld zijn.

Ook tijdens de opening zelf nemen wij u alle zorg uit handen, zodat u als opdrachtgever mee kunt genieten van alles wat uw gasten te wachten staat. Of het nu gaat om een nieuw filiaal van een retailbedrijf, een horecagelegenheid, of een bedrijfspand, met Highdisc Events wordt uw opening een daverend succes.