U bevindt zich hier Meubilair & BarsLuxe Bars

Luxe Bars

StelligStaal | LED || BlockxWhiteQuadroNatural WhiteEcoWood | ColorBlockx | Bruin Café

Pagina wordt momenteel aangepast, neem contact met ons op voor de juiste informatie omtrent bars

StelligStaal Barren (nieuw)

StelligStaal is een creatieve mix van staal en hout met ongekende mogelijkheden voor bar- en buffetlijnen, meubilair en decoratie. De metaalkleurige torens in verschillende breedtes en hoogtes met bijbehorende (bar)liggers zorgen voor een enorme diversiteit aan baropstellingen.

Er zijn standaard opstellingen, maar jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt bij het vormgeven van de meest wenselijke opstelling. Samen met jou ontwerpen we de meest ideale opstelling!

De barren laten zich uitermate goed decoreren: industrieel, modern, naar het seizoen of in de stijl van uw bedrijf.

BlockxBars

De BlockxBar White is een geheel witte luxe Designbar met achterkast voorzien van verlichting voor presentatie van flessen en glaswerk.

De vakken in de voorbar kunnen worden gebruik voor decoratie, foldermateriaal of producten van uw bedrijf. De bar wordt standaard voorzien van alle benodigde faciliteiten, maar kan ook worden uitgerust met de door u gewenste apparatuur voor bijvoorbeeld een Cocktailbar.

De BlockxBar White is modulair opgebouwd en verkrijgbaar in de volgende maten:
3,25 – 6,5 – 9,75 en 13 meter

162_BlocksBar_020 161_IMGP1580

De BlockxBar is een exclusieve bar die niet alleen past bij BlockxWhite-stijl, maar ook uitermate geschikt als

-Quadro BlockxBar
-Natural White BlockxBar
-EcoWood BlockxBar
-ColorLED BlockxBar

Deze bars zijn verkrijgbaar in 4, 8, 12 en 16 meter barlengte, als eilandopstelling met 16mtr2 / 16 strekkende meter bar of 32mtr2 / 32 strekkende meter bar.

De techniek in de BlockxBar is aan te passen aan uw wensen, zodat de bar ook inzetbaar is als Wijnbar, Champagnebar, Cocktailbar, Sushibar of open keuken.

173_IMGP1313 172_IMGP1424

LED Bars

160_LED_Bar_007 159_LED_Bar_003

Exclusieve luxe LED Bar met achterkast en LEDverlichting achter plexiglas. De bar is 3,5 meter lang en 2,6 meter hoog.

Te combineren met BlocksBars tot een lengte van 10, 18 of 25 strekkende meter

177_LED_Bar_10_mtr 176_LEDbar_10mtr_004

Quadro Bars

De trendy Quadro bar is een wit en grijs gelakte bar met stijlvolle RVS accenten. De vakkenachterkast is voorzien van verlichting. De lengte van de bar bedraagt 3,5 meter. In de dubbele uitvoering is de trendy Quadro bar 7 meter lang.

Deze bar komt erg goed tot zijn recht in combinatie met onze Quadro meubilairlijn.

Optioneel is het mogelijk enkele vakken van de achterkast te voorzien van een een frisse steunkleur, die aansluit bij de overige inrichting.

179_Moderne_Bar_004 178_Moderne_Bar_001

Natural White Bars

De Natural White bar met haar Whitewash houtstructuur past uitermate goed bij de Natural White meubilairlijn. De Bar met achterkast is voorzien van enkele zuilen voor decoratie of extra afzet of voor bijvoorbeeld planten. De bar is verkrijgbaar in een lengte van 3,5 meter of in de dubbele uitvoering van 7 meter.

Liever een bijpassende Designbar? Dat kan; de Natural White BlocksBar (zie hierboven)

181_Natural_White_Bar_004 180_Natural_White_Bar_011

Bruin Café Bar

175_Bruin_Caf_019 174_Bruin_Caf_Bar_003

ColorBlocks Bars

182_ColorBlocks_Bar_006 183_ColorBlocks_Bar_007

Bars Algemeen

De hierboven omschreven bars zijn standaard uitgerust met achterkast, tap, bierkoeler, koolzuur, tapkoppeling, koelkast en spoelbak. Deze bars worden door Highdisc Events opgebouwd en indien mogelijk aangesloten op aan- en afvoer en stroom.

De uitgebreide modulaire BlocksBar is wat techniek betreft in te delen naar uw specifieke gebruikerswensen, waardoor de Blocksbar niet alleen geschikt is als bar, maar ook als Cocktailbar, Sushibar, Wijnbar, Champagnebar, (garderobe-)balie of open keuken.

Wij denken graag met u mee!

Voor themafeesten stellen wij u graag een bar voor die aansluit bij het door u gewenste thema. In basis gebruiken wij hiervoor de bovenstaande bars, die met aanpassingen een heuse blikvanger worden op uw themafeest.

StelligStaal (nieuw)

StelligStaal is een creatieve mix van staal en hout met ongekende mogelijkheden voor bar- en buffetlijnen, meubilair en decoratie.

Kenmerkend aan de lijn zijn de robuuste metaalkleurige stalen frames die worden voorzien van EcoWood (sloophouten) panelen in verschillende warme bruintinten.

De lijn bestaat uit onder andere uit zit-/dinertafels en statafels in verschillende afmetingen met bijpassende stoelen en krukken,  lounge meubilair, sokkels, roomdividers en plantenbakken.

Een groot assortiment van stalen torens in verschillende breedtes en hoogtes met bijbehorende liggers zorgt voor een enorme diversiteit aan bar- en buffetopstellingen. Er zijn standaard opstellingen, maar uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt bij het vormgeven van de meest wenselijke opstelling. En er is echt heel veel mogelijk!

De StelligStaal-lijn laat zich uitermate goed decoreren: industrieel, modern, naar het seizoen of in de stijl van uw bedrijf.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van StelligStaal!

24 001 FDB Brakel
19 provada 1

Kenmerken StelligStaal

  • Blikvangend door zijn breedte, diepte en hoogte
  • Uitermate flexibel vorm te geven (steeds weer andere opstellingen mogelijk)
  • Werkbladen voor mobiele barren, koelbuffetten en horeca apparatuur.
  • Veel ruimte voor opslag en presentatie van servies, glaswerk en flessen
  • Bijzondere decoratiemogelijkheden door het grote aantal legplanken
  • Mogelijkheden tot presentatie van uw eigen logo, producten en (seizoen-)thema’s.

Assortiment StelligStaal

StelligStaal
StelligStaal barren

Statafel
Zit-/Dinertafel

Statafel XXL
Zit-/Dinertafel XXL

Statafel met bovenligger
Zit-/Dinertafel met bovenligger

StelligStaal Stoel
Bijpassende krukken

Buffettafel
Buffetlijnen
Buffeteiland

Barombouw
Compacte Bar
Barlijnen
Bareiland

Beursstands op maat

72×72 | 272×72
72×72 | 136×72 | 272×72 | 400×72

10 tot 40 personen per tafel
10 tot 40 personen per tafel

300×72 | 400×72 | 550×72 | 750×72
300×72 | 400×72 | 550×72 | 750×72

Schoolstoel met stalen frame en houten zitting
StelligStaal kruk met houten zitting (div modellen)

220×72 | 320×72
diverse mogelijkheden
vanaf 10 tot 160 mtr2

voorzetbar
met achterkast
diverse mogelijkheden
vanaf 10 tot 160 mtr2

 

Het StelligStaal Principe

StelligStaal is een modulair systeem en bestaat uit grote metaalkleurige stalen torens van 72x72cm in twee hoogtes, 280 en 390cm. De torens zijn open en kunnen worden voorzien van legplanken met stalen frames met daarin EcoWood planken. Tussen de torens in kunnen op verschillende hoogtes liggers (lengte 128, 220 en 320cm) worden bevestigd.

De torens kunnen op 4 verschillende manieren worden geplaatst, zodat de tussenliggers op de juiste hoogte zijn voor buffet, bar, balie, statafel of dinertafel. Naast vlakke tussenliggers zijn er ook speciale liggers met opstaande rand voor barren, open keukens en balies met een lengte van 220 en 320cm.

Met de 72×72 torens is het mogelijk om hoekopstellingen en vierkante of rechthoekige bareilanden, buffetlijnen en zelfs beursstands te maken in bijna iedere gewenste afmeting. Uw wensen vormen voor ons de basis bij het maken van een opstelling op maat.

Daarnaast zijn er smallere torens, 36×72 met een hoogte van 120cm, 280cm en 390cm waardoor er nog meer mogelijkheden zijn ontstaan. Deze torens zijn uitermate geschikt voor compactere opstellingen en worden gebruikt voor de standaard baropstellingen, achterkasten en sta- en dinertafels met gedecoreerde bovenliggers. Bij grotere evenementen kunnen de torens worden gecombineerd. Indien 280cm te hoog is voor uw locatie kan met de 36×72 torens een aangepaste hoogte van 230cm worden gemaakt.

Afmetingen bar 2x320
Afmetingen bar eiland 6x320 2x128 H