Verhuur

34_Pearl_6Highdisc Events verzorgt niet alleen technische producties, u kunt ook een groot deel van de benodigde licht-, geluids- en/of beeldapparatuur huren. Highdisc Events verhuurt aan particulieren, verenigingen en bedrijven de materialen af magazijn te Kaatsheuvel of inclusief bezorgen en retourhalen. Indien gewenst installeren wij voor u de materialen en geven instructies voor een juiste bediening van onze apparatuur.

U kunt contact met ons opnemen zodat wij voor u een pakket samen kunnen stellen, compleet met de benodigde bekabeling en accessoires.

Voor collega-bedrijven verhuren wij apparatuur en toebehoren op basis van ‘Dry-Hire’ waarbij enkel die materialen en/of toebehoren worden verhuurd die u tekort komt of niet zelf in uw assortiment hebt opgenomen. Uiteraard kunt u altijd rekenen op advies en ondersteuning door één van onze medewerkers.

Verkoop

184_Laser_001Wanneer u overweegt apparatuur aan te schaffen, kunt u bij Highdisc Events rekenen op het juiste advies. Onze materialen kopen wij rechtstreeks in bij de importeurs en leveren daardoor tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan Highdisc Events uw systeem zo afleveren en/of installeren dat u eenvoudig extra materialen kunt inhuren voor specifieke toepassingen. Voor onderhoud en reparaties staat onze technische dienst altijd voor u klaar.

Verbruiksmaterialen zoals lampen, batterijen, tape, (signaal-)kabels en connectoren hebben wij standaard op voorraad. Andere apparatuur en materialen zijn doorgaans leverbaar binnen één of enkele dagen.