Technische Realisatie

17_Opbouw_1Highdisc Events verzorgt al ruim 15 jaar licht-, geluids- en beeldtechniek voor bijna iedere gelegenheid zoals (product-)presentaties, beurzen, congressen, openingen, modeshows, (theater-)voorstellingen, concerten en personeelsfeesten.

Uw wensen en het doel van de bijeenkomst of het evenement vormen voor ons de basis, en samen met u ontwerpen wij het complete technische plan.

Highdisc Events gaat namelijk verder dan alleen de verzorging van licht-, geluids- en beeldtechniek. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de verzorging van podia, showtrappen, catwalks, aggregaten, ‘layher torens’ voor volgspots en ‘line-arrays’, noodverlichting en vluchtwegsignalering.

Highdisc Events werkt met betrouwbare apparatuur, grotendeels uit eigen magazijn, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Voor grotere producties en gecompliceerde vraagstukken op het gebied van geluid en beeld kunnen wij, indien noodzakelijk, een beroep doen op een netwerk van vaste en betrouwbare toeleveranciers. Hierdoor beschikken wij altijd over de juiste materialen en de benodigde kennis en ervaring om uw opdracht perfect te realiseren. Highdisc Events fungeert als aanspreekpunt en neemt u alle zorg uit handen!

193_101247_Opbouw_techniek_habraken