U bevindt zich hier Meubilair & BarsColorLED

ColorLED

Wist u dat het pricipe van de techniek achter ledverlichting al meer dan 100 jaar bestaat? Het duurde echter nog tot de jaren 60 voordat de eerste LEDs als signaallampjes werden toegepast. Sinds het einde van de jaren 90 wordt LED gebruikt als normale verlichting en heeft het de gloeilamp verdreven. Met het doorontwikkelen van de LED lukte het 10 jaar later ook om kwalitatief goede blauwe LEDs te maken. Op dat moment, rond 2008, zijn wij gaan pionieren met RGB Ledverlichting voor onze discosets en later ook voor de sfeerverlichting bij evenementen.

En met succes! Want het lage stroomverbruik, de geringe warmteontwikkeling, de vele mogelijkheden, frisse kleuren en het (langzaam) verwissellen van kleuren uit dezelfe lamp zorgden voor een compleet andere uitstraling van podium en interieur. Deze voordelen wogen niet op tegen de nadelen. In de beginjaren vielen de blauwe LEDs geregeld uit en bleken printplaten niet goed bestand tegen trillingen. Daarnaast was het nog niet mogelijk om helder wit licht en warme kleurtinten te maken.

Met het doorontwikkelen van de LED en de komst van witte en warmwitte LEDs is ook in onze branche LED verlichting niet meer weg te denken. Naast een breed assortiment LED spots voor binnen en buiten, hebben we ook enkele decoratieve eyecatchers voorzien van regelbare RGBWW LED verlichting. Eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening en/of met DMX controller.

Ons advies: Huur deze eyecatchers in combinatie met onze LED podium- en zaalverlichting en onze BlockxWhite meubilairlijn die door alle LEDs prachtig aanlicht!

Nieuw in de verhuur: RGB WW LED strips in aluminiumprofielen met wit of zwart plexiglas. Met deze profielen van slechts 2 x 2 cm in diverse lengtes strips geven wij ieder decor kleur.

Quadro | LED | Bar | ColorLED Bar | Highdisc

Assortiment ColorLED

LED Bar 350x220x260 cm (BxDxH)
icm BlockxBars: 10, 18 of 25 strekkende meter

BlockxBar met RGB LED verlichting:
4, 8, 12 en 16 meter barlengte

LED Designlamp 200x40x40
RGB WW LED strip (nieuw)

LED sta- en dinertafel
LED buffettafel
LED verlichte dansvloeren

Diverse LED spots:
LED Parspot (Par 16)
LED par 64 (ook als fourbar)
Plano par 64 (slechts 8cm hoog)
CorePar LEDspot (ook als sixbar)
LED RGBWW outdoor par spots
RGB LED Spot op accu
Theaterspot (diverse types, ook in RGB en WW)
Overige LED spots voor podium / studio
Softpanels (diverse types, ook in RGBWW)
LED floodlights

Prikkabel met heldere ledlampen