Lounge

Lounge is een trend die eind jaren 90 is opgekomen en eigenlijk niet meer weg te denken is bij een moderne inrichting van een feestruimte, evenement of beursstand.

Highdisc Events heeft een uitgebreid assortiment loungemeubilair dat aansluit bij de Quadro lijn, Natural White lijn, EcoWood lijn en Blocks lijn zodat de complete inrichting bij elkaar past en dat is wel zo mooi. Met wat aanpassingen is ons loungemeubilair ook goed inzetbaar binnen de ColorLED en ColorBlocks lijn.

Decoratie en sierkussens maken onze loungehoeken helemaal af. Met een assortiment van maarliefst 500 sierkussens is er altijd wel een kleur of kleurcombinatie mogelijk die aansluit bij de kleuren van het bloemwerk of bij het logo van uw bedrijf.

Ook bij thema inrichtingen is loungemeubilair mogelijk. Voor Café thema’s kunt u denken aan Chesterfield fauteuils en banken en voor een 1001-nacht thema creëren wij een Oosterse Lounge, indien gewenst met waterpijpen. Palmen en parasols ontbreken niet bij het thema Ibiza Lounge.