Vacature Inrichting & Decoratie

Om het team te versterken, de toekomstvisie te kunnen realiseren en om aan de aanvragen van bestaande en nieuwe relaties te kunnen blijven voldoen, is Highdisc Events per direct op zoek naar een medewerker Inrichting & Decoratie.

Vacature_flyer_1423291768Al meer dan 12,5 jaar is Highdisc Events een betrouwbare en flexibele partner in de Organisatie & Realisatie van feesten, (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen. Als toeleverancier heeft Highdisc Events de complete basis voor ieder evenement in eigen huis! De diensten van Highdisc Events zijn ondergebracht in vier bedrijfsonderdelen: Inrichting & Decoratie Licht – Geluid – Beeld Disco’s & Entertainment Organisatie & Realisatie Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Inrichting & Decoratie (interieurbouwer / -sjouwer 38 uur) Werkzaamheden:

  • Op- en afbouw van Inrichting & Decoratie (meubilair) t.b.v. feesten, evenementen en beurzen op locatie
  • Klaarzetten, laden, lossen en transporteren van materialen van en naar locaties in Nederland en België
  • Produceren en onderhouden van meubilairlijnen, bars, (beurs-)wanden in de magazijnen en werkplaats
  • Assisteren bij de werkzaamheden van andere afdelingen binnen Highdisc Events

Wij zoeken: Een zelfstandig medewerker die samen met een jong, enthousiast en hardwerkend team steeds weer het beste uit ons bedrijf en team naar boven haalt en naar volle tevredenheid van onze klanten de werkzaamheden op locatie verricht. De volgende eigenschappen en vaardigheden zijn hierbij van belang: Actieve werkhouding (aanpakker) met inzicht Samenwerkende en leidinggevende capaciteiten Oplossingsgerichte, meedenkende en dienstverlenende instelling Flexibel inzetbaar (doorgaans doordeweeks, maar wanneer nodig in de weekenden en avonden) Ervaring met houtbewerking Rijbewijs B (BE en/of C(E) is een pre) Wij bieden: Een zeer uitdagende en creatieve fulltime baan met afwisselende werkzaamheden op steeds weer andere locaties in Nederland en België in een vaak feestelijke werkomgeving met leuke collega’s, toeleveranciers en enthousiaste opdrachtgevers. Graag bieden wij je de mogelijkheid om je, net als ons bedrijf, te blijven ontwikkelen en met ons mee te groeien. De functie is per direct beschikbaar en vangt aan met een half jaar contract (uitzicht op vast dienstverband). Geïnteresseerd? Graag zien we je sollicitatie met CV per email tegemoet: info@highdisc.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf zie: www.highdisc.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart van Es of Janne van Schijndel, telefoon 0416-28 44 22.