Uitbreiding assortiment BlocksBars met Bar-eilanden

Met de presentatie van het BlocksBar-Eiland afgelopen weekend tijdens het evenement 40 jaar Xenos, hebben we wederom een variant kunnen toevoegen aan de uitgebreide mogelijkheden van ons assortiment BlocksBars. Het enorme BlocksBar-eiland van maarliefst 80 vierkante meter kan worden uitgerust met 16 tappunten, 2 koeleilanden met 20 flessenkoelingen, vakkenkasten voor flessen en decoratie en een extra werkeiland voor voorschenken van frisdranken of het maken van bijvoorbeeld cocktails.

Bar_klein_1390383185De BlocksBar White is een geheel witte luxe Designbar met achterkast voorzien van verlichting voor presentatie van flessen en glaswerk. De vakken in de voorbar kunnen worden gebruik voor decoratie, foldermateriaal of producten van uw bedrijf. De bar wordt standaard voorzien van alle benodigde faciliteiten, maar kan ook worden uitgerust met de door u gewenste apparatuur voor bijvoorbeeld een cocktailbar. De BlocksBar White is modulair opgebouwd en verkrijgbaar in de volgende maten: 3,25 – 6,5 – 9,75 en 13 meter

De BlocksBar is een exclusieve bar die niet alleen past bij BlocksWhite-stijl, maar ook uitermate geschikt als -Quadro BlocksBar -Natural White BlocksBar -EcoWood BlocksBar -ColorLED BlocksBar Deze bars zijn als volgt verkrijgbaar: -4, 8, 12 en 16 meter barlengte -eilandopstelling 25 vierkante meter met 20 strekkende meter bar -eilandopstelling 50 vierkante meter met 30 strekkende meter bar -eilandopstelling 80 vierkante meter met 40 strekkende meter bar De techniek in de BlocksBar is aan te passen aan uw wensen, zodat de bar ook inzetbaar is als Wijnbar, Champagnebar, Cocktailbar, Sushibar of open keuken. Als incheckbalie of beursbalie misstaat de BlocksBar zeker niet!