Bekende top DJ komt naar Festival Loyaal

Waalwijkse DJ, zanger en entertainer DJ Bart op benefiet festival

Zaterdag 5 mei 2012 treedt de Waalwijkse en landelijk bekende DJ, zanger en entertainer DJ Bart op tijdens het benefiet Festival Loyaal ten baten van Stichting KanjerGuusje en Stichting Verstandelijk Gehandicapten Midden-Brabant. Het optreden wordt mogelijk gemaakt door Highdisc Events.

DJ_Bart_1336108151DJ Bart is geboren en getogen in Waalwijk, waar hij nog steeds met veel plezier en succes draait bij de grotere evenementen. Highdisc Events boekt DJ Bart geregeld voor de evenementen in opdracht van Chalet Fontaine en ook bij bruiloften is DJ Bart een graag geziene gast.

Een DJ die met zijn verrassende platenkeus, spetterende mixen en opzwepende shouts steeds weer zorgt voor net dat beetje extra op de dansvloer. DJ Bart draait niet alleen de beste muziek, ook zingt hij covers en bracht hij singles uit als “‘Lola’ en ‘For the longest time’. DJ Bart is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland en daarom mag hij zeker niet ontbreken bij Festival Loyaal.

Benefiet Festival Loyaal wordt zaterdag 5 mei georganiseerd in en rondom Chalet Fontaine te Kaatsheuvel. Op het programma staan naast de gratis toegankelijke feestavond een zeskamp en activiteiten voor de kinderen zoals schminken, ponyrijden, balonnenclowns en springkussens.

Het festival start zaterdag om 11 uur met de wereldrecordpoging touwtrekken met 1300 deelnemers en meer dan 2 kilometer touw door het centrum van kaatsheuvel. DJ Bart op uw evenement of bruiloft? Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!