U bevindt zich hier Nieuws2024maart

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Geslaagd Project voor Libéma’s Indoor Brabant The Dutch Masters

Terrasmeubilair indoor brabant Brabant Hallen 2024

Wij mogen weer een recente project delen! En dit keer voor Libéma. In samenwerking met Indoor Brabant hebben we de inrichting en decoratie van de speciaalbier bar verzorgd tijdens The Dutch Masters in de Brabanthallen Den Bosch. Indoor Brabant, een prestigieus sportevenement in de paardensport, vindt jaarlijks plaats in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.Voor dit evenement hebben we een indrukwekkende bar stelling Lees meer