U bevindt zich hier Nieuws2018januari

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Nieuw: StelligStaal

StelligStaal is een creatieve mix van staal en hout met ongekende mogelijkheden voor bar- en buffetlijnen, meubilair en decoratie. StelligStaal is een lijn die zich goed laat decoreren: industrieel, modern, naar het seizoen of in de stijl van uw bedrijf. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Première StelligStaal tijdens KWPN 2018, Brabanthallen,  s-Hertogenbosch:

Sssstttt……StelligStaal komt eraan……

Een creatieve mix van staal en hout met ongekende mogelijkheden voor bar- en buffetlijnen, meubilair en decoratie. En het wordt groot(s)! Volgende week meer...