U bevindt zich hier Nieuws2015februari

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Vacature Inrichting & Decoratie

Om het team te versterken, de toekomstvisie te kunnen realiseren en om aan de aanvragen van bestaande en nieuwe relaties te kunnen blijven voldoen, is Highdisc Events per direct op zoek naar een medewerker Inrichting & Decoratie.Al meer dan 12,5 jaar is Highdisc Events een betrouwbare en flexibele partner in de Organisatie & Realisatie van feesten, (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen. Als toeleverancier heeft Lees meer

Nieuw:5 FotoDecorDoeken (pakhuizen en grachtenpanden)

Voor een evenement van één van onze trouwe relaties, vanHaren Schoenen, heeft Highdisc Events 5 nieuwe FotoDecorDoeken geproduceerd. Alle doeken zijn 8 x 4 meter en vormden samen een realistisch decor om zo het thema "Ik hou van Holland" te accentueren. Nadat het dagprogramma was beëindigd werd de plenaire zaal in een handomdraai omgetoverd tot een groot pleinfeest. Met 160 Lees meer