U bevindt zich hier Nieuws2013juli

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Nieuw: Natural White Lounge

Na de restyle en uitbreidingen van het Quadro Loungemeubilair zijn er nu binnen de Natural White sfeer ook loungebedden, - banken, hockers en poefjes verkrijgbaar. De Natural White lijn bestaat uit strakgelakte witte tafelbladen met whitewashed poten en onderstellen. Optioneel is het mogelijk om de tafelbladen te voorzien van eenzelfde witte houtstructuur inleg. Hierdoor ontstaat een trendy maar landelijke uitstraling, Lees meer

Vacature Medewerker Inrichting & Decoratie

Altijd al een feestje willen bouwen? Wij zijn op zoek naar een echte vakman die onze afdeling Inrichting & Decoratie komt versterken! Al meer dan 10 jaar is Highdisc Events een betrouwbare en flexibele partner in de Organisatie & Realisatie van feesten, (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen. Als toeleverancier heeft Highdisc Events de complete basis voor ieder evenement in eigen huis! De diensten van Lees meer

EcoWood Meubilair: uitbreiding en verfijning

Door de toenemende vraag naar EcoWood meubilair hebben wij de capaciteit van deze lijn kunnen verhogen naar inrichtingen voor evenementen tot ongeveer 500 personen. Daarnaast hebben wij door een natuurlijke behandeling van het sloophout de kwaliteit kunnen optimaliseren en daarmee de hoogwaardige exclusieve uitstraling van bijvoorbeeld onze Quadro lijn kunnen evenaren.De EcoWood lijn is een van onze nieuwe sferen waarbij Lees meer