U bevindt zich hier Nieuws2012mei

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Vacature Allround Medewerker Inrichting & Decoratie

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een collega om de afdeling Inrichting & Decoratie te versterken. Het betreft een fulltime functie. Volg de link voor meer informatie over deze vacature of kijk op de vacature pagina.

Bekende top DJ komt naar Festival Loyaal

Waalwijkse DJ, zanger en entertainer DJ Bart op benefiet festival Zaterdag 5 mei 2012 treedt de Waalwijkse en landelijk bekende DJ, zanger en entertainer DJ Bart op tijdens het benefiet Festival Loyaal ten baten van Stichting KanjerGuusje en Stichting Verstandelijk Gehandicapten Midden-Brabant. Het optreden wordt mogelijk gemaakt door Highdisc Events.DJ Bart is geboren en getogen in Waalwijk, waar hij nog Lees meer