U bevindt zich hier Nieuws2012januari

Highdisc Highlights

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten van Highdisc Events, zoals uitbreidingen in ons assortiment, nieuwe producten of diensten en informatie over openbare evenementen (deels) verzorgd door Highdisc Events.

Highdisc Events wederom naar de Artiesten en Evenementen Beurs in Eindhoven

Na een succesvolle beurs in 2011 is Highdisc Events in 2012 weer van de partij op de Artiesten en Evenementen Beurs in het Beursgebouw te Eindhoven op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 januari 2012. Kom met ons proosten op het nieuwe jaar en ons 10 jarig jubileum!

Nieuwe website Highdisc Events online!

Hartelijk welkom op de nieuwe website van Highdisc Events. Met de overname van Van Boxtel Verhuur en Organisatie veranderende ook het aanbod van Highdisc Events en kon een nieuwe site niet langer uitblijven. De site is nog niet geheel compleet en zal nog worden aangevuld met specifiekere informatie en foto’s.